Klaar voor vertrek
Door: Alwina
03 Juli 2008 | Nederland, Nijverdal
Na maanden van voorbereidingen staat het dan eindelijk te gebeuren. We gaan via China naar Mongolie. We hebben er enorm veel zin in en zijn helemaal klaar voor vertrek. De vliegtuigstoelen zijn inmiddels gereserveerd. We zullen eerst voor de tweede keer gaan kennismaken met Beijing. We zijn benieuwd of er veel is veranderd sinds 2002. Waarschijnlijk wel met de Olympische Spelen in aantocht. We hebben nog genoeg te ontdekken van de stad, dus de tijd zal omvliegen. Vanuit Beijing zullen we een nieuw bericht proberen te plaatsen.
We wensen iedereen die ook met vakantie gaat of is een fijne reis.
Groeten, Anna-jeltje en Alwina
04 Juli 2008 - 05:49
Anneke Rommers:
Een fijne reis, Anaa Jeltje. Geniet er maar lekker van.
Groet
Anneke. -
04 Juli 2008 - 07:14
Ingrid:
Jeetje, is het alweer zover? Een hele fijne reis en we spreken elkaar weer als jullie terugkomen.
Groetjes, Ingrid -
04 Juli 2008 - 07:22
Sasja:
Wat leuk voor jullie. Lijkt mij echt een prachtige omgeving. Maar wel jammer zeg, want wij komen morgen juist naar Nederland, dus dan missen we elkaar net. Liefs uit Madrid, Sasja -
04 Juli 2008 - 11:50
Irma Hermans:
Hoi meiden, ik hoop dat de reis jullie meevalt. Veel plezier en ik hoop gauw van jullie te horen.Veel plezier en geniet ervan. Goede gezondheid! -
04 Juli 2008 - 14:14
Reiny:
Ik hoop dat jullie reis voorspoedig verloopt en veel plezier! -
04 Juli 2008 - 21:17
Cor En Paulien: