Kilometers maken bij 40 graden.
Door: Anna-jeltje
31 Juli 2018 | Canada, Prince George
Inmiddels zijn we alweer 2 dagen onderweg. Onze vlucht is op een vertraging van 3 uur na prima verlopen. Op het vliegveld onze riante auto opgehaald en op weg naar Hope ons eerste overnachtings adres. Bij een air B en B aan de rivier en naast een provincie park. Heerlijk rustig en na 24 uur in touw zijn ook heerlijk geslapen.
Zondagochtend eerst naar de Othello tunnels waar we een mooie wandeling hebben gemaakt die eindigde bij de tunnels die voor de spoorweg ooit gemaakt zijn. Vroeg begonnen en in de drukte en warmte geëindigd.
Via de Fraser river valley waar de temperatuur op liep naar 40 graden via een hele mooie route naar 100 mile house gereden. Een klein stadje op de Cariboo highway 97.
Gisteren op Alwina haar verjaardag verder gereisd, door bossen, langs meren en een paar stops gemaakt bij heritage sites waar vooral veel over de pioniers en de goldrush te bekijken was. In Quesnel hebben we de houten brug over de Fraser river bekeken en gelopen, verder zijn het hier slaperige kleine stadjes. Overnacht in Prince George, vanaf hier gaan we wat minder kilometers per dag maken, maar er is veel moois wat we toch ook moeten overslaan, zo houden we plannen.
Groetjes Anna-jeltje en Alwina
31 Juli 2018 - 19:49
Gerrit En Wemmy:
He. Globetrotters.
na een slow start hebben jullie de gang er al weer mooi in.neem aan dat jullie bolide een perfecte airco heeft. Neem flink vocht anders teren jullie in. We blijven jullie volgen. Veel plezier. Pama.